Какво казват за нас в интернет:

Jenite.bg

Иновативните продукти за грижата за кожата на BeMe съдържат добре познатия пробиотик Lactobacillus Bulgaricus (лактобацилус булгарикус) и действат върху микробиома по повърхостта на кожата. Това са естествени антибиотици, които убиват микробите, предизвикващи акне и инфекции. Употребата на продукти с пробиотици помага за възстановяването, балансирането и защитата на кожата отвътре”

Цялата статия можете да откриете тук👈🏻 

viewsofia.com

“Емилия Георгиева създава beMe с най-важната мисия за една майка – да се погрижи за детето си. “Дъщеря ми страда от упорито акне. Опитва различни продукти, без постоянство и систематичност, както се случва обикновено в тази възраст. Много ми се искаше да й помогна, на нея и на хилядите тийнейджъри, които не разбират, че борбата с акнето е бягане на дълги разстояния, за което е нужно постоянство и систематичен подход.“

Цялата статия можете да откриете тук👈🏻 

Авторски статии:

За акнето, маскнето и още нещо

“Ежедневното носене на маски вече година доведе до нови проблеми с кожата  и се появи дори думичка като „маскне“. Така освен познатата борба  с акнето се започна и с маскнето – порите не дишат нормално и се запушват, а кожата ту се омазнява, ту е суха и чувствителна.

Дерматологичният бранд beMe предлага серия от продукти за ефективна борба и с двете.”

Нека си поговорим честно за акнето!

“Не само ти се дразниш как се говори за акнето и как се налага невъзможен стандарт за красота.  В нета бълва от инструкции, препоръки за акне, но като се стигне до там да се показват хора с пъпки в списания, филми  или социални медии изведнъж всичко придобива по-лицеприятен вид. След като дълги години ни навираха в носа подтискаща перфектност и красота на кожата, най-накрая се появи нова тенденция Acne Positivity #acnepositivity . Това е нова вълна, където откровено и честно се говори за акнето и други проблеми на младежката кожа. “

БАКТЕРИИ ОТ КИСЕЛО МЛЯКО: НОВАТА СУПЕРХРАНА ЗА КОЖАТА

Всички сме чували за вечната маска за лице против акне – кисело мляко и аспирин. Едва ли нашите баби са си давали сметка, защо тази маска така добре влияе срещу акнето – комбинацията от салицилова киселина в асприна и пробиотика Lactobacilus Bulgaricus в киселото мляко са разковничето за това.